Giveaway: toolbox House Doctor

house-doctor-toolbox-winactie

Vandaag precies 3 jaar geleden schreef ik mijn eerste blogpost! Wow.. dat zijn meer 1095 dagen. Dit kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan vandaar dat ik een leuke giveway heb opgezet met Wonen met Lef.

Ik weet nog goed dat ik dit roze exemplaar voorbij zag komen in de nieuwe catalogus van House Doctor en dacht: ohhhh-die-wil-ik-hebben! En ja, de toolbox kwam er. Handig én mooi! En.. ik mag 1 exemplaar weggeven. Gaaf toch?

Wat moet je doen?
1. Volg @wonenmetlef en @marloes_schut op Instagram
2. Laat onder dit bericht een reactie achter en geef aan waarom je de toolbox graag zou willen winnen!

De winactie loopt t/m zondag 22 november 2015. Maandag 23 november maken we de winnaar bekend.

PS Spannend.. op Wonen met Lef lees je vandaag mijn eerste gastblog waarin ik vertel over mijn liefde voor de kleur roze en je een kijkje geef in ons nieuwe huis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


14 Comments

 1. Nina wrote:

  Net als jij meteen verliefd op deze toolbox. Doe niet vaak mee met giveaways maar deze kan ik niet voorbij laten gaan :)

  Oh, en je huisje ziet er mooi uit! Die schattige kopjes met gezichtjes van Flying Tiger heb ik ook. Word elke dag blij als ik er koffie uit drink!

 2. Marieke wrote:

  Oh nee, nu wil ik hem ook. Kom nu bij klanten aan met zo’n lelijke plastic toolbox. Heel praktisch, maar hoe leuk zou het zijn om een beetje stylisch voor de dag te komen. Hij matcht volgens mij ook nog eens prachtig bij mijn roze jas.

  En Marloes, welcom back!

 3. Joyce wrote:

  Ja! Deze is perfect! Nu zit alles in zo’n plastic grijs/zwart “ding” en het is te groot om te verstoppen. Dus dan is de oplossing een toolbox die je wilt zien ;)

  en… het zou het eerste roze item zijn in mijn huis ; P

 4. Manon wrote:

  Te leuk….die toolbox van House Doctor!
  En tja…nieuwe keuken, nieuwe rommeltjes!
  Ennuh…lieve dochter met heeel veeel meer rommeltjes!! ♡♡

 5. Danielle wrote:

  Whieee wat leuk, gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar de volgende 3 jaar! Over het getal 3 gesproken… ik woon zelf alweer 3 jaar samen met mijn grote liefde, en over 3 maanden krijgen we de sleutels van onze eerste koopwoning. Hartstikke spannend en hartstikke leuk, met name de zoektocht naar een toffe inrichting. En met deze beauty ben ik alweer een stapje verder bij mijn droominterieur, en aangezien het klussen al duur genoeg is… zou het natuurlijk fantastisch zijn als ik hem win! :)

 6. Anouk wrote:

  Jaaah, wat gaaf! Na al dat verbouwen in ons nieuwe huis en al die tools in handen te hebben gehad, is dit wel een mooie knipoog naar al dat harde werk!

 7. Anita Groen wrote:

  Wat is hij geweldig! Ik ben helemaal verliefd. Ik zie hem bij mij ook al staan op het aanrecht met al die rondslingerende ontbijtspullen van mijn man, of op mijn bureau met al mijn rondslingerende knutselspullen, of gevuld met kettingen, of … Mijn instagram is overigens @jufanita

 8. Inge wrote:

  Errug leuk! Hier ook een zwak voor roze ( zie IG @ingebruins1) En die toolbox lijkt me ideaal voor m’n washitapejes en andere bureau-rommeltjes :)

 9. Sanne wrote:

  Leuk dat je weer eens blogt Marloes!

  En wat een mooie toolbox. In een huis met 2 dochters is er nooit genoeg roze in huis ;)

 10. Elke wrote:

  I love Pink!!!! En hij lijkt me erg handig voor al mijn potloden, pennen, kwasten, touwtjes, lintjes, washitape, etc.

 11. Anita H. wrote:

  Zoals je zelf al aangeeft: handig en mooi. En ook nog uitgevoerd in mijn favoriete kleur.

 12. Suzanne wrote:

  Hej Marloes, wat leuk ik ga gelijk een kijkje nemen. Benieuwd naar je nieuwe paleisje! En ja ik doe graag mee want net zoals jij hier ook een roze fan :)

  Liefs Suus

 13. Backlitcuh wrote:

  удалите,пожалуйста! .

 14. Blenderawt wrote:

  Libraries of the Carolingian era). IN