Blue Monday giveaway Day 5 – Present Time

Win this fruit bowl wired in pink or white!

Are you ready for day 5 of #bluemondaygiveaway? I have a great gift waiting for someone – today is your chance to win this fruit bowl wired by Present Time. I have it on my new home wish-list! You can win one because I get to give away two fruit bowls wired (you can choose between pink or white).

Fruit bowl wired pink

Present Time fruit bowl wired in white

How?
Just tell me why you should win one. You can either leave your comment below or write an email to info@things-i-love.nl. The winner will be announced on 1 February.

#bluemondaygiveaway
For a week – from Monday 19 January until Sunday 25 January – I will publish a mail & win post online. You have until the 31th of January to participate. The winners will be announced on 1 February on the blog and by mail.

PS Have you seen the new collection? Take a look here!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


35 Comments

 1. Renske wrote:

  Would love to win this beauty in white for my new home, new beginning, new style!! Fruits from this basket would taste so much better ;)

 2. Jolijn wrote:

  Oooeee die vind ik leeeuk! En dan vooral in t wit ben net ons studenten huis aan t inrichten dus komt goed uit!

 3. Ik vind dit zo’n mooie fruitmand! Ik was er al een tijdje naar op zoek, echter was hij steeds niet leverbaar. Hoe leuk is het dan om deze te winnen?! Ik zou hem dan graag in het wit willen winnen. Ik woon nu net 2 maand in ons nieuwe huis. Deze witte fruitschaal zou prima in ons mooie huisje passen! Ben benieuwd! X

 4. Deze zou ik heeeeeeel graag winnen, hij staat op mijn wishlist voor dit jaar omdat ik nu al meer dan twee jaar zonder fruitschaal doe! De witte variant vind ik het mooist. http://eenigwonen.nl/wishlist-voor-2015/

 5. Marjolein wrote:

  Oooohhh eindelijk een mooie fruitmand voor mijn fruit. I need this one!!! Roze zou mooi staan in mijn huis. Ik wil winnen!!!!!

 6. Tiene wrote:

  De poederroze is

 7. Een erg moie fruitschaal! Een beetje extra pink in mijn mannenhuishouden kan geen kwaad! Een beetje vaker fruit eten ook niet

 8. Tiene wrote:

  De poederroze is pràchtig!

 9. Een erg mooie fruitschaal! Een beetje extra pink in mijn mannenhuishouden kan geen kwaad! Een beetje vaker fruit eten ook niet

 10. Lieselot wrote:

  Mooi! Misschien eten de kindjes dan wat meer fruit als het in zo’n mooie schaal ligt :-)

 11. Lieselot wrote:

  En als ik zou winnen, in het wit graag ;-)

 12. Doortje wrote:

  De witte fruitschaal staat al een hele tijd op m’n verlanglijstje! Het zou super zijn om deze te winnen! Liefs Doortje

 13. Sofie Dekkers wrote:

  leuk! Ik doe graag mee omdat ik nog geen fruitschaal heb … oeps, durf ik dit wel schrijven? ;-)

 14. Jesuishert wrote:

  Wow die heb ik net enorm nodig!!!! Tof

 15. Mandy wrote:

  Oeh die zijn supertof!
  Ik vind ze beide mooi maar als ik moet kiezen, dan de roze! Eindelijk is een echte fruitschaal ipv al het fruit los op de keukenplank ;)

 16. Ingrid wrote:

  De fruitschaal van dag 5 van de blue monday giveaway zou ik willen winnen omdat ik hem natuurlijk hartstikke leuk vind!! En op blue monday was de accu van mijn auto kapot en schoot het ook nog eens flink in mijn rug. Ik wordt nu nog steeds pijnlijk herinnert aan blue monday, laat dat een leuke herinnering worden.

 17. Inge wrote:

  Oooo ben ik nog optijd om mee te doen ik vind hem zo mooi

 18. Helladuijs wrote:

  Waar moet ik anders mijn fruit in doen?

 19. Anita H. wrote:

  Erg leuk. Ik ga voor de versie in wit.

 20. Zjojes wrote:

  wat een mooie fruitschaal!
  Op dit moment gebruik ik een vergiet als fruitschaal, dus een echte fruitschaal kan ik goed gebruiken :)
  Groetjes joyce

 21. Angélique wrote:

  Dit is super! Sinds ons zoontje er is, hebben we tegenwoordig heel veel verschillende soorten fruit in huis (verse fruitpapjes maken voor de kleine man en er als ouders stiekem ook van smullen :-) ). We zijn wel nog op zoek naar een leuke fruitschaal en dit is echt super! De witte willen we wel winnen, zou mooi passen bij ons tafel :-)

 22. Suus Loves wrote:

  Deze zou prachtige staan bij ons nieuwe stijl! Weg met het grijs, Early Dew en Hello wit en licht roze! Beide zouden super mooi staan! X

 23. Floor wrote:

  Wat een super toffe actie! En… Ik heb een leuke blog gevonden om te volgen ;-) . Maar wat zou ik deze fruit bowl graag willen winnen. We hebben net een nieuw huisje gekocht, de keuken komt over 3 weekjes. Wat zou het fantastisch zijn om mijn fruit te laten pronken op het aanrechtblad in deze (liefst witte) fruit bowl!

 24. Marlie wrote:

  Jaaaaaa, de witte voor in ons Zeeuwse caravannetje.

 25. Elske wrote:

  Met de griep in huis en goede voornemens gaat er veel fruit doorheen de laatste weken. En onze huidige fruitschaal is echt heel lelijk. Tijd voor een fris, nieuw roze exemplaar!

 26. Kaliana Onita wrote:

  I should win it because my old fruit bowl is rusting! And this one would be so absolutely darling in my kitchen to hold my oranges and pomegranates ☺️☺️

 27. Briana Onita wrote:

  Okay, can we talk about how adorable this fruit bowl is?! I could use it a ton in my own kitchen!!! Please let it travel to my doorstep!

 28. Brittny Kal wrote:

  In love with this fruitbowl! Please please please choose me as a winner, I think I could get the most use of it, plus, it’ll help me eat more fruits ;)

 29. Annelies wrote:

  Oh deze is mooi zeg! Na 9 maanden verbouwen in het huis, zou ik heel graag weer eens gewoon wat fruit in een mooie fruitschaal leggen.

 30. Een trendy fruitschaal, maakt het voor een tweejarige peuter misschien aanlokkelijker om elke dag (!) zelf een stukje fruit uit te kiezen.

 31. Marina wrote:

  Hi, I love the design of this fruitbasket <3 Since I forgot my old basket at a friend's wedding (and this one is prettier anyway) I really need a new one for my kitchen! Please, please, please :)

 32. Marieke wrote:

  Druk bezig met een nieuwe witte keuken. Wat zal zo’n roze fruitmand daar prachtig op staan.

 33. Marjolein wrote:

  Nu ook de jongste van de vier kids hier in huis fruit eet, kunnen we wel een extra fruitmand gebruiken! De witte zou top staan in de keuken.