Blue Monday giveaway Day 3 – Petite Louise

Petite Louise - collection Hello Lovely

It’s already day 3 of the #bluemondaygiveaway week! We started with a necklace from Studio MHL and mugs from Design Letters. Today’s turn is for Petite Louise: you can win a set cards from her new collection Hello Lovely. 

Richarda started Petitelouise.nl in 2011 to sell cards and illustrations by different designers. She’s been secretly working for months on her own collection, which is now ready! The Petite Louise cards and posters have the most beautiful colours, illustrations and quotes.

Petite Louise - set cards Hello Lovely

Win!
In love with the lovely designs above? Richarda and I teamed up and we will give away three sets of 4 cards. Check out her new collection here! If you would like to win a set of cards, leave a comment below explaining why you should win.

#bluemondaygiveaway – How does it work? 
For a week – from Wednesday 21 January until Sunday 25 January – I will publish a mail & win post online. You have until the 31th of January to participate. The winners will be announced on 1 February on the blog and by mail.

PS Of course you can share the giveaways, but you don’t have to!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


15 Comments

 1. Imke wrote:

  Ohh ik was er gelijk al verliefd op toen Richarda ze deelde op instagram! Kan niet wachten tot de nieuwe kaarten online gaan, maar een set winnen zou helemaal geweldig zijn natuurlijk!

 2. Paulien wrote:

  De kaart/poster rechtsonder… Ooooh how graag ik zou willen dat ik dingen op deze manier kon bekijken:). Ben hier heel hard mee bezig, dus als extra motivatie zou deze heel erg welkom zijn!

 3. Klaske wrote:

  Ooooh wat een prachtige kaarten! Ik heb tentamens, dus kan wel wat vrolijkheid gebruiken! ;-)

 4. Renske wrote:

  Ik ben helemaal weg van richarda’s werk, zou geweldig zijn om iets van haar te winnen voor in mijn nieuwe huis! De kleuren en de quotes zijn geweldig!!!

 5. Marina wrote:

  Hey, I love the postcards and illustrations of petitelouise and I follow her on instagram for months now. I have some blank space over my workplace and the poster/ postcards would be so inspiring there

 6. Jill wrote:

  Wat een leuke winactie! Ik volg Richarda op Instagram en wordt gewoon heel happy van haar foto’s. Ik wist al dat ze de a4 posters zou gaan verkopen en ik vind ze supermooi. Ik heb in ons nieuwe huisje eindelijk een knutselkamer en wil een muurtje wat opvrolijken met mooie posters&plaatjes. Het zou fantastisch zijn om deze prijs te mogen winnen♥

 7. Jolijn wrote:

  Aaah zo zo zo graag! Ben al tijden verliefd op haar kaartjes maar deze vind ik echt de allerleukste ooit! Zou ze graag winnen dan kan ik ze in ons huisje hangen als arme student is het altijd mooi meegenomen!

 8. Alleen al die zoete kleurtjes, en dan gecombineerd met deze teksten….. Ja, ik zou ze dolgraag willen winnen om mijn slaapkamer eindelijk de verdiende aandacht te geven!!

 9. mandy wrote:

  Deze kaartjes zijn echt super lief! Ben al een tijdje verliefd haar webshop. Deze kaartjes zullen super leuk op mijn kamer staan in lijstjes! :)

 10. Saske wrote:

  Ik schreef een tijdje terug over Petitelouise.nl! Ik ben sowieso helemaal weg van postkaarten en naast de Belle & Boo ontwerpen vind ik de eigen collectie van Petite Louise erg tof! Ik doe dus graag mee met deze winactie. :D

 11. Shana wrote:

  Wauw, ze zien er stuk voor stuk fan-tas-tisch uit. Had ik maar zo’n talent, jammer genoeg zit het niet in mij ;) Met zo’n kaartje zou ik mijn vriend wel blij kunnen maken op valentijn (of op een andere random dag). Simpel, maar lief :)

 12. Maartje wrote:

  Hey! De kaartjes en de quotes vind ik echt super mooi en inspirerend. Als ik zou winnen, zou ik deze kaartjes over de wereld willen verspreiden via postcrossing en snailmail om zo het werk van Richarda en petite-louise.nl verder bekend te maken. Ik ben ook wel geïnteresseerd om een blogspot over petit-louise.nl te schrijven. De poster zou mij en m’n man er elke dag aan kunnen herinneren dat we twee ‘lovely’ mensen zijn!

 13. margriet wrote:

  Niet waarom ik moet maar waarom ik zou willen winnen…omdat Richarda super leuk, Lief en mooi werk levert, ik al heeeel wat kaarten, posters en ander moois bij haar kocht en nu super nieuwsgierig word naar haar nieuwe werk daarnaast ben ik onze bruiloft aan het voorbereiden en komt er zeker wat van haar werk in onze feestzaal te hangen ♡

 14. Sarah wrote:

  I would like to win the set, because I´m ill and I need a mood elevator.

  Greets, Sarah

 15. Sofie Dekkers wrote:

  Gewoon … omdat een “snailmail” kaartje nog altijd meer recht uit het hart komt dan een sms of mail!