Happy second birthday party!

Keecie giveaway

Today it’s my blog’s second birthday! I’m celebrate it with you with a special giveaway… you can win a Keecie wallet Cat Chase medium in color of your choice.

It has been two years already and I still enjoy your sweet and enthusiastic comments every day. Reading something nice can really cheer me up and it gives me so much energy! So I wasn’t planning on stopping any time soon.

Keecie Cat Chase (medium)

How to win
The only thing it takes is to leave a comment below or send an email to info@things-i-love.nl explaining why you should win this bag. You have until Monday December 15. The winner will be announced on Tuesday December 16 by email and on the blog. Good luck!

Congrats to… Wimke Tolsma! You are the lucky winner of the Keecie giveaway! Please send me your personal details and favorite color at info@things-i-love.nl. 

A special thanks to Klaartje from Keecie for this awesome prize.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


37 Comments

 1. Femke wrote:

  Wauwie, ik ben al jaren fan van Keecie, maar gun mezelf steeds maar niet de aankoop van zo’n prachtige portemonnee omdat er altijd andere (zakelijke) dingen voor gaan, ik zou er echt superblij mee zijn, gefeliciteerd met je blogverjaardag, proost op nog heel veel mooie jaren!

 2. JacqTV wrote:

  Tof!! Ik doe graag mee.

 3. annelies wrote:

  Oh deze vind ik zo mooi! Iedereen lacht me uit om mijn portemonnee omdat hij er echt niet uitziet. De rafels hangen erbij en ik verlies steeds muntgeld. Kortom: ik doe heel graag mee :)

 4. Yvonne Glas wrote:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag !! En wat een mooie giveaway , ik doe graag mee omdat ik het nu met een krijgertje van mijn schoonzusje doe omdat de mijne stuk is en deze van Keecie te mooi is om niet mee te doen !!

 5. Dit is pas iets that i LOVE!! Ik ben al een poosje op zoek naar een nieuwe portomonee of een extra ‘purse’. Altijd handig voor vrouwen als wij.. bonnetjes, afspraakjes, muntjes en andere prulletjes! Voor mijn (nieuwe) drukke baan heb ik een extra ‘purse’ nodig in mijn nieuwe tas en onze nieuwe auto.. plaatje compleet! Ik duim op deze! ♡

 6. Suzanne wrote:

  Het geld vliegt mijn portemonnee meestal uit. Ik gebruik hem dan ook intensief.. Mijn oudje kan wel vervangen worden en deze Keecie is wel heeel gaaf!

 7. Mo wrote:

  Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan!
  Ik vind ‘m al jaren geweldig, maar heb hem nog steeds niet. Dus ik zou de Keecie portemonnee heul graag winnen! :-) ))

 8. Ohhh! Die van mij is tot op de draad versleten. Doe graag mee voor dit pracht-exemplaar!!

  Groetjes Lisanne

 9. Wimke wrote:

  hieperdepiep! Gefeliciteerd! Een mijlpaal Marloes. Dat er nog vele blogjaren mogen volgen.

  Ik waag een poging voor dit prachtige portemonneetje van Keecie. Want eigenlijk heb ik hem superhard nodig!

  Liefs Wimke

 10. Gefeliciteerd met je 2jarige blog!! En wat een prachtige give away om dit te vieren! Ik doe heel graag mee! Groet Corrie

 11. Martina wrote:

  Wat is ie leuk! Die wil ik wel hebben. Mijn portemonnee is op het moment een brillenkoker. Maarja ben ook zo kieskeurig dus heb nog niks leuks gevonden. Totdat deze voorbij kwam op mijn tijdlijn! Love it!❤️

 12. Sanne wrote:

  Allereest gefeliciteerd!

  • Sanne wrote:

   Hey, waar is de rest van mijn tekst?!? Nou ja, ik wil die portemonnee dus heel graag winnen, want van de mijne is de rots kapot. Bovendien is die lang niet zo mooi als deze van Keecie. Én ik ben begin december jarig, dus dat zou een mooi cadeautje zijn!

 13. Iefetje wrote:

  Oww toevallig ging mijn portemonnee (erfstuk) stuk deze week. Dat ik dit erfstuk in gebruik had was het enige dat me nog weerhield van zo’n mooie keecie te kopen. Winnen zou natuurlijk helemaal mooi zijn.

 14. Narin wrote:

  Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.
  Is dat nou een portemonnee van Keecie!?
  Uiteraard van harte gefeliciteerd met jullie mooie mijlpaal.
  En dat ook nog vieren met een give away met kans voor ons allemaal.
  Wat hebben we een mazzel, wat hebben we een geluk.
  Als ik dit win, kan mijn jaar niet meer stuk.
  Ik duim, ik hoop, ik bid.
  Dat dit geweldige presentje binnenkort in mijn tas zit.

 15. variouskinds wrote:

  Heerlijk die spullen van Keecie. Waarom ik moet winnen omdat ze zo mooi zijn.

 16. Lisanne wrote:

  Gefeliciteerd, super leuk! Dit is natuurlijk helemaal de BOM! En die lichtblauwe….super die afbeelding van die kat erin! Echt het einde. Ik gun iedereen deze te gekke give away, maar waag zelf toch ook een kansje, you never know ;) SPANNEND!! Liefs Lisanne (draadenpraat…)

 17. Marlie wrote:

  Waarom ik deze zou willen winnen? Nou gewoon, omdat ie zo mooi is.

  Proficiat met je blog, ik geniet er steeds weer van.

 18. Annemiek wrote:

  Gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je mooie blog!
  Ik wil graag mee doen met deze mooie give away.. als “new mom” zitten er ineens allemaal pasjes en dingetjes in mijn portomonnee en tas die er eerst niet in zaten (luierdoekjes, tutjes).. en we moeten natuurlijk wel nog steeds een beetje stylish voor de dag komen, nou dat gaat met deze winactie wel lukken <3

 19. Marieke wrote:

  Hieperdepiep! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! En deze portemonnee is echt een Thing-I-Love. Maak dus graag een kansje, want mijn oude, tja, die kan eigenlijk echt niet meer.

 20. Dewi Wagenaar wrote:

  Gefeliciteerd!!! Ik zag deze give away en ben echt verliefd!!!!!!!!!!! Echt helemaal leuk!!

 21. lieke verbeek wrote:

  Hieperdepiep voor Things-we-love!! Want we blijken vaak liefdes te delen.
  Zo ook voor deze Keecie Cat chase die dit jaar al voor het derde jaar op rij op mijn Sint verlanglijstje staat. Ik zou hem graag winnen omdat Sint het dus maar niet lijkt te begrijpen…

 22. Rachel wrote:

  Wat leuk, al twee jaar een blog! Van harte gefeliciteerd.
  En wat een mooi kado ga je weg geven. Wie wil dat nou niet winnen?

 23. helemaal ge-wel-dig deze Keecie Cat Chase….
  Wat zou ik m graag winnen!

  Van harte met 2 jaar blog!

 24. Joyce wrote:

  Gefeliciteerd!
  Ik moet er 1 winnen, omdat ik allergisch ben voor poezen en katten en een nieuwe portemonee nodig heb :) en deze is echt prachtig!
  Groetjes
  Joyce

 25. janneke wrote:

  Wauw! Dat is een leuke giveaway! Gefeliciteerd met 2 jaar blog! Die en de portemonnee zijn echt fantastisch! Keecie is sowieso een super leuk merk met prachtige producten!! Ik zou heel graag winnen!

 26. Karlijn wrote:

  Hiep Hoi! 2 jaar! Ik heb het idee dat ik je al veel langer volg :) Maar goed. Iedereen heeft allemaal goede en mooie redenen om die super gave portemonnee te winnen dus ik denk niet dat mijn reden ‘de’ reden is. Maar proberen kan altijd toch?! Ik zou hem heel graag willen winnen omdat het gewoon een hele mooi portemonnee is. Ik bedoel, wie wil die nou niet? Ik zou met trots mijn portemonnee tevoorschijn halen terwijl ik dat op dit moment juist liever niet doe.
  Fijne avond nog!

 27. I would love to have red Cat Chase wallet in my bag. I love cats, i love red and i need a new wallet. This would be purrrrfect! :)

 28. Denise wrote:

  Oh wauw, een giveaway van Keecie! Deze portemonnee staat al zo lang op m’n wishlist! Inmiddels is m’n super oude (en eerste) portomonee nu ook echt aan vervanging toe: alle ritsjes zijn stuk & de pasjes vallen er continu uit. Een gave nieuwe portomonee van Keecie winnen zou zo leuk zijn!

 29. Judith wrote:

  Ik kom net via ig op het merk keecie terecht en ben op slag verliefd! Deze giveaway komt dus als geroepen :)
  Wat is het leve toch mooi!
  Ps. Gefeliciteerd met het 2jarig bestaan van je blog.
  Ik ga meteen even verder kijken
  Liefs Judith
  Bankjeopmaat.nl

 30. Jo-Anne wrote:

  Gefeliciteerd met je 2-jarig blog en wat een superleuke give-away! Voor mijn verjaardag in december hoop ik een mooie nieuwe tas te krijgen maar aangevuld met een mooie nieuwe portemonnee zou het natuurlijk helemaal compleet zijn:) Ik ga duimen!

 31. Margot wrote:

  Gefeliciteerd met het twee jarige bestaan van je blog!

  • Margot wrote:

   ..was nog helemaal niet klaar met m’n bericht.. Ik ben een stille volger, lees wel maar reageer eigenlijk nooit. Voor deze te gekke giveaway maak ik een uitzondering, zo op de valreep

 32. jessica wrote:

  Happy second blog birthday! ♡ En wat een leuke manier op t te vieren. Ik vind de portemonnee prachtig!! En waarom ik deze zou willen willen? Omdat ie zooo mooi is en ik nu een heel klein dingetje zonder vakjes gebruik. Zie t al helemaal voor me Hoe ik bij de kassa sta en dan deze tevoorschijn haal! ♡ Fijne dag!!

 33. Suus wrote:

  Hoewel ik gek was op mijn prachtige kringloopportemonnee kon hij niet tegen de tanden van onze pup… Geen normaal pasje meer te vinden, maar alleen nog maar ponskaartjes, geponst door onze vrolijke Olli! Tijd voor een nieuwe dus! En als katten (of nou ja, dieren-) vrouwtje hoort deze schoonheid echt in de collectie!!

 34. Sandra wrote:

  Het is de 15e vandaag maar wel maandag ipv zondag

 35. Sandra wrote:

  Het is de 15e vandaag maar wel maandag ipv zondag