A moodboard for our new home

Homestead candlesticks by Giraffe.com

Hurray! Together with my boyfriend I’ve just signed the contract for our new – yet to be build – house. Yes, I finally did what I never imagined doing: buy a new house. I always pictured myself living in a house from the 1900′s, but now that I’ve seen the designs and all the possibilities of designing things myself and doing all the decoration from scratch, I’m sold.

I love love love decorating. Ever since we signed the contract I’ve been browsing Pinterest for ideas. I’ve been looking at thousands of beautiful interior designs. Plus I can give you some names of sites where you’ll find very cool interiors: Freunde von Freunden, Alvhem Brokerage & Interiors and Fantastic Frank.

Scandinavian style

interior-moodboard

My current apartment is all about colours and funky wallpapers. For our new home we will make an 180 degree switch: Scandinavian style. I’ve made this moodboard above – let me know what you think!

Credits images: Ziraffe.com (above)| Moodboard: 1 stil inspiration | 2 HELLY&CO | 3 in the white | 4 Lill Therese | 5 mad & bolig | 6 FANCY! Design Blog| 7 Foster House | 8 Life on Sundays | 9 desire to inspire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Comments

 1. Kelli wrote:

  congratulations!!!!

 2. Jaaaa, geel!
  Wij hopen binnenkort ons huis te verkopen en een nieuw oud huis te kopen en ik ben al(lang) begonnen met het maken van een moodboard, ook met geel, mosterdgeel. Ik heb alvast wat aangeschaft, kan me moeilijk beheersen, haha..
  Veel plezier met dit nieuwe avontuur, gefeliciteerd!

 3. Karlijn wrote:

  Gefeliciteerd! Wat ontzettend tof. Het lijkt me heel leuk dat jullie het helemaal naar jullie eigen smaak kunnen maken en inrichten. Heerlijk moodboard, ik houd van de Scandinavische sfeer en spullen. Dat geel maakt het lekker fris.

 4. Ik vind grijs – wit – en dan met geel ook erg mooi. Ben zelf ook bezig met moodboards voor mijn nieuwe huisje en dit is ook een beetje de kant die ik op wil :)

 5. Bedankt voor het plaatsen van dit waardevolle artikel.