Let’s celebrate today

Print Balloon - Isa Form

It’s Things I love’s 1st birthday and we’ll celebrate with wine and balloons! Which is also the theme for some awesome giveaways!

It’s amazing how fast a year flies by. This first birthday party is very special to me, so I want to make it a memorable one. How? Well, I got you some very special gifts! I want to thank everyone for their support and sweet words on Facebook, Twitter and e-mail. It’s been an amazing year and I owe it to all of you.

Giveaway 1: wineglasses from HAY
I immediately fell for the bright pink eyecatching wineglasses from HAY while visiting their new store at Inside Design. I think it’s a perfect birthday gift. Esther and Paulien, the initiators behind the new HAY Amsterdam store (Spuistraat 281-abc), will let me give away one set of two wineglasses!

HAY Colour glass red wine pink square

Giveaway 2: print ‘Balloon’ 
One of my favourite illustrators is the Swedish Isabelle Norman Sällström, owner of Isa Form. So I’m happy to announce another giveaway! Isabella’s work makes even the foggiest day bright again. You’ll find her prints in her webshop. If you like beautiful prints and designs, than don’t forget to take a look; you might find something to add to your Christmas wishlist! Or take your chances at the giveaway for a Balloon print (you can choose wither girl or boy in all colors). And I get to give away not one, but two prints!

Win this print Balloon (you can choose wither girl or boy in all colors)

Join in on the giveaway
The only thing you have to do is send an email to info@things-i-love.nl or leave a comment below and mention why you should win. You have until the 15th of December. Winners will be announced on Monday 16 December.

I would like to thank HAY Amsterdam and Isa Form for their beautiful giveaway items!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


15 Comments

 1. Jussi wrote:

  Wow! Happy 1st birthday Marloes. Ik moet winnen omdat; iedereen het net zoveel verdiend te winnen :) ach, ik hou van al dat moois!

 2. Mita wrote:

  Hieperdepiephoeraa! Gefeliciteerd! Waarom ik moet winnen? Wijntjes drinken met vriendinnen is wat ik graag doe na een lange dienst. En omdat mijn familie altijd grapjes maakt over de printen en illustraties die ik van her en der verzamel. Beide zouden dus een fijn plekje bij mij kunnen vinden!

 3. brittany wrote:

  Feliz Cumpleanos! The prints are so beautiful…my 19 month old son would love this in his room.

 4. Monica wrote:

  Happy birthday! Ik zou heel graag een print van het meisje met de ballon winnen. En niet voor mijn dochtertjes, maar gewoon voor op mijn eigen slaapkamer ;-)

 5. Allihoppa wrote:

  Gefeliciteerd Marloes! Tja, die wijnglazen, daar ben ik natuurlijk ook meteen verliefd op! Ik zou ze graag winnen om van de donkere winteravonden gezellige binnenblijfavonden te maken.

 6. Karlijn wrote:

  Gefeliciteerd Marloes! Wat gaaf, een éénjarig jubileum. Heerlijk om elke keer al die mooie dingen te zien. Ik zou heel graag die mooie poster winnen. Ik zie al voor me, waar ik hem zou plaatsen! En dan elke ochtend wakker worden met zo’n mooie print. De wijnglazen zijn ook zo gaaf! Ik heb ze bij Hay zien staan, maar ik drink geen alcohol en ik denk dat frisdrank er niet zo mooi instaat ;) . Fijne dag!

 7. Justine wrote:

  Van harte gefeliciteerd! Dat er nog maar veel fijne jaren met inspiratie bij mogen komen :-D

 8. Winny wrote:

  Van harte gefeliciteerd!!! Ik zou heel graag de wijnglazen winnen; vind ze echt superleuk!

 9. Iris Vank wrote:

  Gefeliciteerd! En wat leuk, om je jubileum zo te vieren!!

  Ik zou érg graag de wijnglazen winnen, die zijn echt prachtig. Ik drink niet zo vaak wijn, maar áls ik het dan drink zou het geweldig zijn om dat in stijl te doen. En ook leeg zijn het twee pronkstukken. ;)

 10. Suzanne wrote:

  Wauw! 1 jaar alweer…..wat goed. Gefeliciteerd! Wat een mooie prijzen heb je geregeld.Vind de glazen ook heel erg mooi, maar de print van Isa Form zou ik echt zo blij zijn. Voor op Evie haar nieuwe kamer. Het mintkleurige wybertjes behang hangt er al en het meisje met de roze balloon zou het helemaal afmaken.

  Keep up the good work!

  X Suus

 11. Suus wrote:

  Lees ik het nu goed dat je 2 prints weggeeft? Of foutje? Als dat zo is dan krijgt nichtje Mees de andere voor op haar nieuwe kamer. Ze zitten in de fase dat ze alles hetzelfde willen dus dat zou goed uitkomen :)

 12. christine wrote:

  Allereerst super gefeliciteerd met je “verjaardag” en wat een fijne giveaways heb je voor ons in de aanbieding! Ik ben dol op Isa Form, ze heeft een super collectie. Iedere keer neem ik me voor om iets moois bij haar te bestellen, maar dan komt het er weer niet van, je weet hoe dat gaat.. Wie weet.. ;) xo

 13. patricia wrote:

  joyeux anniversaire !
  ik zou graag de glazen willen winnen :-)

 14. Judith Spaai wrote:

  Gefeliciteerd! En wat een leuke give away! Ik doe graag mee voor die prachtige glazen!

 15. Mojca wrote:

  Happy birthay! What a nice giveaway. Who would not like to get this lovely things perfect for the holidays that are just around the corner ;)
  Mojca